Hilljacks er ett bygdeband fra Øvre Romerike og har siden oppstarten i 2014 klart å markere seg godt i det norske countrymiljøet. Bandet hatt utallige jobber rundt om i landet på store og små scener og høstet gode kritikker både fra publikum og arrangørene. Hilljacks har en forkjærlighet for trad country og skriver også selv låter i nevnte sjanger. Bandet er spådd en hyggelig karriere, mye på grunn av to sterke vokalister, stabile musikere, gjennomført kor og bred instrumentering og har med både mandolin, trekkspill, pedal steel gitar og munnspill som tilleggsinstrumenter på scenen.
 
Allerede sesongen 2015 var interessen for Hilljacks over all forventning og arrangørene begynte å legge merke til bandet som har jobbet mye og seriøst med musikken sin før den serveres publikum. Det ha blitt mange opptredener, bl.a på Countryfestivalen Seljord, Krabbefestivalen på Atløy, Countryfestivalen i Skjåk, Countryfestivalen.dk  m.fl og bandet blir også å se på flere større festivaler og arrangement i inn og utland i tiden fremover. (Se spilleplan)
 
Musikalsk har Hilljacks har en forkjærlighet for trad country og har valgt å sette låter fra alle tiår på reportuaret. Kravet er at uansett låtvalg skal det kunne spilles "live" og låte country.. Hilljacks henter mye av sine låter hos type artister som Alan Jackson, George Jones, Tanya Tucker, Travis Tritt, Martina McBride, Vince Gill, Brooks & Dunn men også fra norske artister/band. Utover selve musikken legger Hilljacks mye tid og energi i ett tett og godt kor og strukturerte arrangement som på sin side gir Hilljacks en sound av høy kvalitet. Hilljacks synger største delen av sitt reportuar på engelsk men kan overraske men en og annen god norsk "kjenning" som fort innbyr til allsang blant publikum men uansett norsk eller engelsk er gjenkjennelsesfaktoren og svingende rytmer en viktig essens i musikken til Hilljacks. 
 
Hilljacks slapp sin første egenproduserte singel "Where Did Country Music Go" i september 2016 og fulgte opp med albumet "Redneck Blood" januar 2017. I september samme år slapp vi også singelen "One More Star" hvilket finnes på Spotify, Deezer, Itunes og Tidal og albumet spilles pr i dag på lokale radiostasjoner i Norge, Sverige, Danmark, England, Irland, Scotland, Nederland, Tysklans, Spania, USA og New Zeland.
 

Velkommen til Hilljacks   

 

 

                                                                                                                                                                               

 

 

Nyheter

Radio Vegas, USA

"Julekvelden" kom litt tidligere i Hilljacks leiren i år og i natt  fikk vi bekreftet at...
Les mer

Gausdal festivalen

Ny festival og nye artistslipp i kveld  Lørdag 11 august 2018 her vi både gleden og æren av å...
Les mer

Countryfestivalen.dk

Det er en stor fornøyelse og glede å kunne annonsere at fredag 6 juli er vi tilbake på en av de...
Les mer

Firmaevent på Kløfta

De fikk virkelig kjørt seg i kveld de nye gutta våre med 4 hele sett og noen ekstralåter på toppen ...
Les mer

Vår seneste singel

Vår seneste singel finnes nå også på youtube i tillegg til Spotify, Tidal og iTunes...
Les mer

Country music 24

Uten at vi selv var klar over det hadde vi i dag den udelte gleden av å for første gang bli...
Les mer

Slitudansen 18. november

Vår neste offentlige arrangement vil være på Slitudansen i Østfold 18 november og ett lite tips er...
Les mer